Hier ben ik bezig met het maken van een verzorgend badproduct. Ik heb ze extra mooi gemaakt met roosjes en lavendelbloemetjes. Heerlijk genieten. 

Een van de werkstoffen waar ik graag mee werk is mangoboter. Ze trekt tot in de diepe laagjes van de huid, om daar haar heilzame werking te doen. 

Hier heb ik de crème 'I am in balance' vers gemaakt. Ik verpak ze direct na het bereiden in airless flacons, zodat de werking van de actieve ingrediënten behouden blijft. 

Hier ben ik aan het werk met diverse ingrediënten zoals extract uit kokos en vitamine E. De kokosextracten worden verhit. De vitamine E niet. 

Een van mijn favoriete ingrediënten is het botanische extract van de frangipani bloemen. Dit werkt zo goed op de huidconditie. 

Hier heb ik net zestien liter van de 'I am in balance' crème gemaakt. Deze crème verkoopt super goed, dus daar heb ik behoorlijk wat voorraad van nodig. Zeker ook voor mijn winkel bij bol.com.

Hier ben ik allemaal ingrediënten aan het afwegen. Dit komt heel precies en is dus nauwkeurig werk. 

Het extract van lotusbloemen is voor mij een favoriet. Dit extract werkt daadwerkelijk verjongend op de huid en helpt bij pigmentvlekken en allergische reacties. 

Hier ben ik net klaar met het maken van heerlijke badboters op basis van kokos en aloë vera. Ik vind ze alleen al zo mooi om te zien. 

Deze bunny is een van mijn favoriete zeepjes. Deze heb ik creatief beschilderd met minerale poeders. De zeep is op basis van kokos en aloë vera. Puur natuur. 

Even mijn logo delen. Jaren geleden zelf getekend. Peter heeft er voor mij een vector bestand van gemaakt. Later zijn de bloemetjes er bij gekomen, aangezien ik graag met bloemenextracten werk. 

Deze engeltjes van zeep heb ik vorig jaar veel gemaakt voor kerst én voor mijn plezier. Ik heb ze met de hand gedecoreerd met minerale poeders. Ik vind ze werkelijk prachtig. Een streling voor het oog. 

Hier meet ik de pH waarde van een gemaakt product. Deze pH waarde is perfect, aangezien de pH waarde (zuurgraad) van de huid rond 5,8 ligt. 

Hier ben ik aan het werk met co-enzym Q10. Dit geeft de crème een gele kleur. Het is een hele goede antioxidant die tot in de diepe huidlagen kan doordringen. 

Hier zie je de gele kleur van de crème die ontstaat na gebruik van de co-enzym Q10. Mmm heerlijk.